Кето панакота с тиква и стевия
Една „много, много вкусна кето панакота с тиква и стевия“ ни предлага Валерия Христова. Прави се бързо и лесно, така че в сезона на тиквите не пропускайте да изпробвате тази интересна рецепта!
.
Начин на приготвяне:
- Ако обичате по-сладко, добавете още подсладител. Но на мен така ми е супер.
- В купа се смесват всички съставки с изключение на желатина и сместа се разбърква с помощта на бъркалка.
- Желатинът се разтваря според указанията на опаковката. В случая 15 г в 45 мл студена вода.
- След като набъбне, се разтваря на водна баня и прибавя към сместа.
- След това сместа се разпределя в отделни купички и прибира в хладилника. За два часа десертът беше напълно готов.
- Поздравления вече имате готова кето панакота с тиква и стевия!
Да ви е сладко!
Авторска рецепта на Валерия Христова
