Кето панакота с тиква и стевия

Една „много, много вкусна кето панакота с тиква и стевия“ ни предлага Валерия Христова. Прави се бързо и лесно, така че в сезона на тиквите не пропускайте да изпробвате тази интересна рецепта!

.

Кето панакота с тиква и стевия

Необходими продукти /за 5 порции/:

Време за приготвяне:

  • Подготовка – 10-15 минути
  • Оставя се в хладилника – 2 часа
  • Изяждане – 1 минута 🙂
Кето панакота с тиква и стевия без захар

ВАЖНО!!!:

Начин на приготвяне:

  1. Ако обичате по-сладко, добавете още подсладител. Но на мен така ми е супер.
  2. В купа се смесват всички съставки с изключение на желатина и сместа се разбърква с помощта на бъркалка.
  3. Желатинът се разтваря според указанията на опаковката. В случая 15 г в 45 мл студена вода.
  4. След като набъбне, се разтваря на водна баня и прибавя към сместа.
  5. След това сместа се разпределя в отделни купички и прибира в хладилника. За два часа десертът беше напълно готов.
  6. Поздравления вече имате готова кето панакота с тиква и стевия!

Да ви е сладко!

Авторска рецепта на Валерия Христова

РЕЗУЛТАТЪТ::

  • Децата са във възторг!

  • Вие се забавлявате!

  • Всички ще бъдат почерпени с изключително вкусен и лек десерт без захар!

СТЕВИЯ
Какво представляват бисквитките

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате нашия уебсайт. Отделните секции по-долу ще Ви дадат повече информация за различните категории бисквитки, които нашият уеб сайт използва, както и възможност за промяна на настройките в тази връзка. Моля да имате предвид, че ограничаването и спирането на бисквитките, може да доведе до спиране на функционалности, некоректна работа и ограничаване на потребителското Ви преживяване с нашия уебсайт.