Кето панакота с ягоди и стевия
Хапва ви се лек и нежен десерт? Кето панакота с ягоди и стевия, приготвена от Валерия Христова, е не само много деликатна, но и изключително вкусна!
.
Начин на приготвяне:
- Желатинът се залива с водата, разбърква се и се оставя да набъбне.
- В купа се смесват всички съставки и се разбива с бъркалка.
- Желатинът се разтапя на водна баня или в микровълнова.
- След това се добавя към сместа и се разбърква.
- Когато сместа е готова, първо пълня купичките до половината. Слагам парченца ягоди и после доливам сместа
- Купичките се прибират в хладилника. За около 2 ч. панакотата е готова.
- Отгоре добавям още парченца ягоди.
- Поздравления вече имате готова кето панакота с ягоди и стевия!
Да ви е сладко!
Авторска рецепта на Валерия Христова
