Нисковъглехидратен чийзкейк със стевия

Начин на приготвяне
Портокаловият карамел се получи малко случайно, но пък ефектът е фантастичен.
Първо, нарязах 3 обелени портокала на малки парченца ( общо около 700 гр.), после добавих стевия за десерти сладкиши- около 300 гр., и накрая – 1 с.л. канела и 50 мл. лимонов сок. Варих на тих огън, до сгъстяване. След като го свалих от котлона, започна да се сгъстява много бързо и вместо мармалад стана този ароматен карамел, който със своята хрупкавост се съчетава изключително приятно с крема.
За поръска, върху вашия нисковъглехидратен чийзкейк със стевия, съответно ще ви трябва далеч по- малко количество (примерно 1/3 от продуктите), като остатъкът може да се ползва за други десерти.
После сглобих всичко и оставих за час в хладилника.
Получи се сладкиш с нежен вкус и приятна комбинация на консистенции.
Пожелавам ви Добър апетит! Насладете се на този домашен сладкиш в компанията на любимите ви хора, без притеснения за вашия нисковъглехидратен режим!