Кето торта със стевия
Новият ми кулинарен експеримент – без бяло брашно и без захар! Напълно подходяща за включване във всякакви диети и хранителни режими!
Ето и рецептата, автор на която е Валерия Христова, която ви подаряваме от сърце!

Начин на приготвяне
В три отделни купи си смесвате течните съставки, сухите съставки и белтъците. След това смесвате всичко, като към течните прибавяте сухите и разбивате добре с миксер, а накрая прибавяте белтъците и бъркате на ръка. После, изсипете вече готовата смес в подходяща форма, примерно моята е с диаметър 20 см., върху хартия за печене. Поставете в предварително загрята фурна, печете 20 минути, на 180 градуса.
За тортата са ви необходими два блата, но аз направих и още една порция (два блата), която разпределих и опекох във формички за кексчета. Причината е, че така използвах няколко от тях за трохи, с които да покрия тортата, а другите напълних с част от крема. Съветвам и вас да направите същото!
След като вашата кето торта със стевия е вече готова, препоръчвам да я консумирате с удоволствие и без притеснения, в компанията на любимите ви хора!